Σχετικά με εμάς

Λίγα λόγια για την Helmind

Η Helmind – Hellenic Mixtures Industry

Ιδρύθηκε το 2016, με στόχο την καθετοποίηση της εμπορικής επιχείρησης ΜΑΣΣΑΡΑΣ Α’ ύλες ζαχαροπλαστικής αρτοποιίας, από την Οικογένεια Μασσαρά.

Στην αρχή, η Helmind ξεκίνησε σε ένα μικρό χώρο στις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις της εταιρίας, χρησιμοποιώντας βασικές πρώτες ύλες. Ωστόσο, η αυξημένη διάθεση και οι στόχοι της εταιρίας οδήγησαν σε επενδύσεις για το μέλλον.

Το 2018, πραγματοποιήθηκε η μεταφορά σε έναν νέο χώρο στους πρόποδες του Παναχαϊκού, εφοδιασμένος με νέο μηχανολογικό εξοπλισμό και πιστοποιήσεις ποιότητας.

Το 2019, η Helmind παρεβρέθηκε σε παγκόσμιες εκθέσεις, αναζητώντας συνεργασία με ειδικευμένους οίκους τροφίμων. Το 2021, για πρώτη φορά, συμμετείχε στη διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης και ανακοίνωσε την επέκτασή της στη βόρεια Ελλάδα.

Το 2022, η εταιρία έχει αντιπροσώπους σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, συμμετέχει στη FOOD EXPO και ενισχύει την παρουσία της. Το 2023, πραγματοποιεί τις πρώτες εξαγωγές και αναβαθμίζει τη γραμμή συσκευασίας σε πλήρως αυτόματη.

Ποιοί είμαστε

Η Helmind είναι πρωτοπόρα επιχείρηση, εξειδικευμένη στην καθετοποίηση των  Α’ υλών ζαχαροπλαστικής αρτοποιίας. Με υψηλή ποιότητα, σύγχρονο εξοπλισμό και παρουσία σε παγκόσμιες εκθέσεις, προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις στους πελάτες μας.

 

2016

Ίδρυση Helmind, Στόχος καθετοποίησης επιχείρησης ΜΑΣΣΑΡΑΣ, Οικογένεια Μασσαρά.

2018

Μεταφορά σε νέο χώρο, Πρόποδες Παναχαϊκού, Νέος μηχανολογικός εξοπλισμός, Πιστοποιήσεις ποιότητας.

2019

Συμμετοχή σε παγκόσμιες εκθέσεις, Συνεργασία με οίκους τροφίμων.

2021

Πρώτη συμμετοχή στη Θεσσαλονίκη, Ανακοίνωση επέκτασης στη βόρεια Ελλάδα.

2022

Αντιπρόσωποι σε πολλές περιοχές, Συμμετοχή στη FOOD EXPO.

2023

Πρώτες εξαγωγές, Αναβάθμιση γραμμής συσκευασίας.

Εξερευνήστε τις Υπέροχες Συλλογές Μας!

Our Team

Each member of our team is a specialist in his or her field